Turnaj 28.8. na ABC Braník MPř - 8.místo (16 účastníků)

30.08.2011 23:06

Turnaj 28.8. na ABC Braník MPř  - 8.místo (16 účastníků)

 

V neděli jsme se zúčastnili turnaje mladších přípravek pořádaného ABC Braník. Přihlášeno bylo 16 týmů. Hrálo se ve 4 skupinách po 4 týmech a následně první 2 týmy  ze skupiny postupovaly do „malého semifinále“ kde se hrálo o postup do skupiny o 1.-4.místo a poražení do skupiny o 5.-8.místo. Stejným systémem se hrálo i o skupinu 9.-12.místo a 13.-16.místo. V těchto skupinách o umístění hrál opět každý s každým.

Byl to pro nás první turnaj hraný podle nového systému zaváděného od této sezóny 2011/2012, tzn. 4+1 na malé hřiště, 1x15 minut.

 

1.zápas – Dukla JM – Sparta „A“  3:3

Po zaspaném začátku jsme už ve 3.min prohrávali 0:2. Pak se kluci přeci jen rozehráli a 2 povedenými trefami jsme v 10.min vyrovnali na 2:2. Mírná převaha nám nebyla moc platná a naopak šel opět do vedení soupeř. Zaslouženě jsme ovšem vyrovnali.

Branky: Tonda 2, Kuba

 

2.zápas – Dukla JM – Podolí  4:7

Tak tady jsme zaspali ještě víc, ve 4.min to bylo už 0:4!!! Až potom se hra vyrovnala a nebýt toho nešťastného začátku, byl by to velice vyrovnaný zápas.

Branky: Kuba 2, Lukášek, Tonda

Asistence: Tonda

 

3.zápas – Dukla JM – Neratovice „B“  4:1

Konečně zápas, který  jsme měli pod kontrolou. Po soupeřově malé domů, kterou chytil brankář do ruky jsme zahrávali nepřímý kop a po domluvené souhře Kuby s Míšou jsme šli do vedení. Když pak v 10.min soupeř snížil na 2:1, ihned jsme odpověděli gólem na 3:1 a v poslední minutě jsme vítězství ještě pojistili. Toto vítězství spolu s remízou se Spartou znamenalo celkem 4 body v základní tabulce a to nám stačilo k postupu do malého semifinále.

Branky: Míša 2, Tonda 2

Asistence: Kuba, Tonda, Míša

 

4.zápas – Dukla JM – Bohemians 1905  2:3

Rozhodně jeden z našich nejlepších zápasů na turnaji. Většina asi čekala, že nás bude Bohemka přehrávat, ale to se nekonalo. Naopak, vedli jsme 1:0, potom 2:1, už v 6.min to bylo 2:2 a hrál se vyrovnaný zápas. Fanda v bráně předvedl několik výborných zákroků a stejně tak my jsme měli několik šancí ke skórování. Vše spělo k penaltovému rozuzlení když v poslední minutě Bohemka rychle rozehrála rohový kop a naše ještě nezformovaná obrana nedokázala zabránit šouravé dorážce k cestě pouze několik centimetrů za brankovou čáru. Bohemka si oddechla a my litovali neproměněných šancí.

Branky: Tonda 2

Asistence: Tomáš

 

5.zápas – Dukla JM – Hradec Králové „B“  1:4

Tak tady to prostě nějak nešlo. Kluci sice nic nezaspali, snažili se, ale Hradec tady měl 2 výborná mužstva a ani na jejich „B“  jsme prostě neměli. Hradecké „A“ vyhrálo celý turnaj a „B“ vyhrálo naši skupinu a skončilo na konečném 5.místě.

Branka: Honzík

 

6.zápas – Dukla JM – Vikt.Žižkov  1:1

Spolu se zápasem s Bohemkou a Neratovicemi jeden z těch lepších zápasů. Šance se střídali na obou stranách a už ve 3.min jsme šli do vedení. Po celých 15 minut se hrálo ve velice svižném tempu. A protože jsme měli od zápasu s Bohemkou zraněného Kubu, sil přeci jen ubývalo a soupeři se ke konci zápasu podařilo vyrovnat.

Branka: Tonda

Asistence: Lukášek

 

7.zápas – Dukla JM – Sedlčany  0:2

Tady to na kluky už nějak padlo. K tomuto poslednímu zápasu jsme nastoupili bez přestávky rovnou po zápase s Viktorkou a klukům už to tolik neběhalo. V tomto zápase šlo o umístění – výhra by znamenala 6.místo, remíza 7.místo ale ani prohra nás definitivně na 8.místo neposílala. Záleželo na posledním zápase mezi Viktorkou a Hradcem. Viktorka sice stejně jako my prohrála, ale v celkovém skóre byla o 1 branku lepší L

 

Fanda v bráně v žádném zápase nezklamal. Pravda, dostal gól nešťastně mezi nohy nebo těsně pod rukou, ale předvedl několik vynikajících zákroků a to jak u přízemních střel tak i několikrát vzorově úspěšně „zaplachtil“ do šibenice. Snažil se dobře vybíhat i zapojovat do rozehrávky jako 5.hráč do pole. Ani jednou neudělal chybu (na rozdíl od několika brankářů z ost. týmů) v malé domů a správně rozehrál pouze nohou.

 

Celkově tento turnaj můžeme hodnotit velmi pozitivně. Byl to vůbec náš první venkovní turnaj v tomto systému a kluci už doopravdy museli hrát sami za sebe a nespoléhat se na pomoc 02 na kterou si samozřejmě v minulé sezoně zvykli. A soupeři, kteří nás v halové sezoně docela snadno přehrávali, s námi měli najednou dost práce (Bohemka, Viktorka) a to je příjemné zjištění. Chyb by se našlo samozřejmě dost a dost. Je třeba pracovat na rychlosti, střelbě, rozehrávce stand.situací, důrazu v rámci pravidel v os.soubojích, kvalitě přihrávky, vyvarování se zbytečných faulů atd. atd. atd. …… Ale od toho máme právě treninky a dnešní výkon je rozhodně příslibem k dalšímu zlepšování.

 

Sestava:

Tomáš, Ondra, Tonda, Lukášek, Fanda, Kuba Š., Honza, Míša

 

Branky celkem:

Tonda 8, Kuba 3, Míša 2, Lukášek, Honzík

 

Asistence celkem:

Tonda 2, Kuba, Míša, Lukášek, Tomáš

 

Díky všem za účast, fandění, cestování a podporu.

 

r.k.

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                     

Zpět