SK Kolovraty - FK SJM 3 : 7

04.10.2010 00:17

SK Kolovraty     -     FK SJM                       3 : 7

-

Do dnešního zápasu nastoupil jiný tým . Kluci si věřili jejich výkon byl v první třetině výborný . V šesté minutě přihrál Jirka Tadeášovi a ten zařídil první branku . V deváté minutě poslal na bránu soupeře první střelu dnešní „hatrikář“ Tom , ale bohužel těsně minul. Druhá Tomova střela ve 12 minutě po přihrávce Sebíka už byla přesnější .0:2 .Ve 14 minutě přihrává Kuba Tomovi a ten se opět nemýlí . 0:3 .

 Do druhé třetiny jsme nastoupili s ohromným sebevědomým a to se nám vymstilo .Dostali jsme dvě branky během tří minut a nemohli jsme se zkoncentrovat . V jedenácté minutě jsme dostali třetí branku a bylo vyrovnáno .Tři minuty před koncem třetiny přišel na hřiště Jirka a po pár vteřinách vybojoval míč .Podařila se mu přesná přihrávka a Tom nás opět dostává do vedení .3:4 .

 Třetí třetinu jsme začali velmi dobře . Ve třetí minutě likviduje střelu soupeře Fíla a přesným výkopem nachází Jirku který kličkou obchází obránce a tvrdou ranou zvyšuje . 3:5 .Potom přichází tlak ze strany soupeře , ale obrana Kuba – Rajík pracuje velice důsledně . A když už to obrana nestíhá vše zachraňuje brankář Fíla . Jeho výkonu si dnešní soupeř určitě všiml a do zápisu zapsal Fílu stejně jako minulý soupeř z Hostivaře  jako nejlepšího hráče týmu . V osmé minutě přihrává Jirka znovu Tadeášovi a ten se opět nemýlí . 3:6 .Jistotu vítězství nám ve 12 minutě  opět zařídil Tom který přesnou střílenou přihrávkou nachází Sebíka a ten upravuje výsledek . 3:7 .

 Dnešní vítězství ale není jen zásluhou útočníků Toma , Jirky , Sebíka , Tadeáše , kteří vstřelenými brankami rozhodli zápas .

 Je to zásluha celého týmu . Výborná práce brankáře , který svými výkony dává jistotu celému týmu , skvělá práce obránců Rajíka , Kuby , Fíli Filingera a Fíli Strejčka přes které se jen těžko přechází . Velkou pochvalu za bojovnost si určitě zaslouží i Venda . Prostě je to zásluha všech na hřišti a doufejme , že to klukům vydrží . J

 

Děkujeme všem rodičům za velikou podporu a povzbuzování .

 

SESTAVA :

 

1.                  FILIP NOVÁK 

2.                  JIRKA NOVÁK

3.                  JAKUB JAN

4.                  RAJMUND KETNER (C)

5.                  SEBASTIÁN GABRIEL

6.                  FILIP STREJČEK

      7.   FÍFA FILINGER

      9.   TOMÁŠ RYŠÁNEK

     10.  TADEÁŠ SKALICKÝ

     12.  VAŠEK FRÝBA

 

Branky v zápase :  Tom 3 (asist. Kuba,Sebík,Jirka) , Jirka 1 (asist. Fíla Novák) ,

Tadeáš 2 (asist. Jirka 2) , Sebík 1 (asist. Tom)

 

Branky z penalty : Tom , Jirka , Kuba , Tadeáš

Penalty jsme vyhráli 4 : 1

 

Míla Novák – trenér mini 04 a 05

 

 Foto jako vždy :  rajče.net   sjm2004

 

Zpět