SK Benešov - FK SJM

24.10.2010 21:52

22.10.2010

 

SK Benešov     -     FK SJM              9          -           5       

 

Asi nejlepší zápas sezóny jsme dnes sehráli v Benešově . Byla to ohromná bitva a i když jsme prohráli nemáme se za co stydět . Kluci nechali na hřišti kus srdíčka a to se prostě cení . Bojovali od první do poslední minuty a soupeř přiznal , že kdyby neměli dvě posily z Á týmu neměli by šanci vyhrát . Jedna jejich posila nám osmkrát rozvířila síť a druhý z kluků neprodyšně ochraňoval jejich pokutové území . Přesto jsme pětkrát oslavovali branku a byli jsme minimálně vyrovnaným soupeřem .

V poslední třetině jsme soupeře téměř nepustili přes polovinu a měli jsme značnou herní převahu . Bylo znát jak jsou kluci semknutí a jak moc si přejí vyhrát . Bohužel to nevyšlo , ale výkon všech byl dnes opravdu vyjímečný . A tak doufám , že kluci už všichni spí a vstanou ráno s úsměvem a dobrou náladou .

 

A já beru dnešní prohru jako malé vítězství .  Bojovali jsme , přihrávali si a dali jsme krásné góly . Hráli jsme tak jak neumí zahrát ani ligová mužstva . Hráli jsme srdíčkem a nechali jsme na hřišti úplně všechno .Nezbyly nám síly ani na penalty . Ale to dnes asi nebylo důležité .

 

Děkujeme všem rodičům a fanouškům za velikou podporu a povzbuzování .

 

 

SESTAVA :

 

  1. FILIP NOVÁK 
  2. JIRKA NOVÁK
  3. JAKUB JAN
  4. RAJMUND KETNER
  1. FILIP STREJČEK 

      7.   FÍFA FILINGER

      9.   TOMÁŠ RYŠÁNEK ©

     12.  VAŠEK FRÝBA

 

Branky v zápase :  Tom 2 , Jirka 3

 

Přihrávky a asistence : Tom 1 , Jirka 1 , Vašík 2, Kuba 1

 

 

 

Míla Novák – trenér mini 04 a 05

 

 Foto jako vždy :  rajče.net   sjm2004

 

Zpět