SJM - Kbely...............6 : 1

16.06.2010 21:41

Stále máme o co hrát.

SJM – Kbely 6 : 1 (2:1)

Do předposledního zápasu jsme šli opět naplno. V případě zakolísání ( v posledních dvou utkáních) druhého mužstva tabulky, Dolních Počernic, máme šanci polepšit si o jednu příčku.

První 3.min utkání jsme měli dvě šance, Pepa s Márou si dobře narazili, ale zůstalo jen u nich. V 9.min kopali hosté roh a náš nedůraz v pokutovém území správně potrestali – 0 : 1. Nás to správně našláplo a hosty jsme zatlačili. Přímá střela Pepy jen těsně minula branku a Anetce před střelou obránce míč ukopl. Byl z toho roh, který jsme zahráli úžasně. Pepa našel nabíhajícího Aidama a ten vstřelil náš první gól hlavou – 13.min - 1 : 1. Další rohy a super šance Aidama zůslaly nevyužity. V 17.min se na levé straně uvolnil Pechy a do uličky to ťuknul Anetce – 2 : 1. Do konce poločasu se stav již neměnil.

 

II.půle

1.min rohový kop, Anetka hlavou přestřelila. Následovala střela Řehyho – nad, Pechyho vychytal gólman hostí, přímák Pepy brankář chytá. Bylo jen otázkou času,  kdy budeme skórovat. Povedlo se to v 5.min – Pechy střelou k tyči zvýšil – 3 : 1. Následovala 5-ti minutovka, kdy nás hosté zatlačili a zmatky v našem vápně řešil Martin, nebo jsme odkopli téměř z brankové čáry. Hosté vycítili šanci ještě se zápasem něco udělat a byli hodně aktivní. Až do 19.min to byl pořád otevřený zápas. Ve 20.min se probyla Anetka, její střelu brankář nezkrotil a dobíhající Páťa míč do branky dotlačil – 4 : 1 a bylo to doma. Ve 22.min utekl Pechy a přesně našel Aidama – 5 : 1. Do poslední šance, 25.min, jsme se dostali po faulu na Pechyho. Pechy byl faulován, u lajny, skoro na polovině hřiště. Míč si postavil Pepa. Jeho dlouhý rozběh vyvolal u některých přihlížejících posměšné poznámky, ale projektil, který poslal na branku trhal sítě – 6 : 1. Přihlížejícím zmrznul úsměv na rtu a bylo vymalováno.

 

Všechny hráče moc chválíme a rodičům děkujeme za spolupráci (příprava branek, pořadatel, poznámky k utkání apod.)

 

Sestava: Martin – Marek, Tomáš, Řehy – Pepa, Anetka, Pechy – Aidam, Váša, Páťa

Branky : Aidam 2, Anetka, Pechy, Páťa, Pepa

Asistence : Pepa, Pechy 2, Anetka,

 

Jirkovský, Procházka

Zpět