Sezóna začíná a ……….jsme na bedně !!!!

28.08.2010 20:53

Aktualizace :

www.praha11.cz/cs/jizni-mesto-zije/aktuality-z-prahy-11/fotbalova-pripravka-obsadila-2-misto.html


Sezóna začíná a ……….jsme na bedně !!!!

 

Fotogalerie - Řehy - na : prochyman.rajce.idnes.cz/2010_08_28_Turnaj_Kunratice_mladsi_pripravka_2.misto/

 

Na turnaji mladších přípravek naši hráči uspěli a vezou si stříbrné medaile

 

1.       zápas                    Kunratice – SJM               2:3

Proti domácím borcům jsme se ujali vedení již ve 3.min – 1 : 0 (Anetka), ale za 2.min bylo srovnáno – 1 : 1. V 10-té min. opět zakončovala Áňa – 2 : 1 a v 16-té min. dokonala hattrick – 3 : 1. V 18-té min domácí z penalty snížili – 3 : 2, ale výhru jsme si již pohlídali.

Celý zápas jsme měli mírnou převahu, největší problémy nám dělal domácí hráč č. 7 – Deko, ale náš tým táhnul za jeden provaz, všichni makali a tak jsme do turnaje vstoupili výhrou.

 Branky : Anetka 3

 

2.zápas                SJM – Dubeč     0:2

 Proti pozdějšímu vítězi jsme se drželi až do 17-té min. - 0 : 1. Potom jsme vše vsadili na jednu kartu, snažili se o vyrovnání, ale do otevřené obrany kluci z Dubče ještě jednou skórovali – 0 : 2.

Více ze hry měli borci z Dubče a zaslouženě zvítězili

 

 3.zápas                SJM – Řeporyje                               4:1

 I remíza nám zaručovala celkové 2.místo, ale soupeře jsme přejeli  4 : 1. Hned v první minutě se po nacvičené kombinaci dostal ke střele Řehy a uspěl – 1 : 0. Hosté ještě stihli vyrovnat – 1 : 1, ale ve 12.min jsme byli opět krok před mini – Prochy 2 : 1. Poté jsme měli ještě několik šancí, ale prosadit jsme se dokázali až v poslední minutě a v první minutě prodloužení – 2x Anetka – 4 : 1

Branky : Řehy, Prochy, Anetka 2

 

Hurá – jsme na bedně – 2.místo, navíc jsme získali ocenění pro nejlepšího brankáře turnaje – Fanda Procházka a nejlepší střelkyni turnaje – Aneta -  5 branek (společně s hráčem Kunratic).

 

 Celkové pořadí :

1.      1.  Dubeč                                 

2.      2. Sportovní Jižní Město  

3.      3.  Kunratice                          

4.      4. Řeporyje                           

Sestava : Fanda Prochy – Altík, Kuba, Mára, Řehy, Tonda, Áňa, Tom Prochy, Míša, Ondra, Páťa, Luky.

 

Na turnaj jsme jeli s hráči ročníku 2002-2003, Anetka 2001 může hrát za MLPř.  Snažili jsme se optimálně a v rámci vyvíjející se situace na hřišti  hráče střídat a každému dát, v rámci jeho možností a schopností,  maximální prostor, ale je jasné, že všichni  nemohou mít stejný počet odehraných minut. V začínající sezóně máme některé zápasy společné a tak se teprve sehráváme. Pracovali jsme jako tým a byli jsme uspěšní.

Všem hráčům děkujeme za výborné výkony a rodičů zato, že hráče ve chladném a sychravém počasí přivezli. Čekají nás  další utkání, začali jsme dobře a držme si palečky.

 

FK JM

 

 

 

 

 

 

 

 

Zpět