Přátelské utkání : SPŘ - Sparta dívky 22:13 (6:7+16:6)

31.08.2011 15:20

Dostáváme se mistrovského tempa.

Přátelské utkání : SPŘ - Sparta dívky 22:13 (6:7+16:6)

 

V úterý, místo tréninku, jsme jeli na Spartu, abychom "vyladili formu" a dostali jsme se do zápasového zatížení. Všem nám to moc pomohlo, hráči, kteří byli na soustředění a absolvovali turnaj v Žatci si „oprášili“ svaly, pro další to byla první zátěž a na některé naše borce to čeká ve čtvrtek na tréninku. Nakonec nás do Satalic dorazilo celkem 13 a sestavy jsme se snažili namixovat tak, abychom měli dva vyrovnané týmy. To se povedlo a výsledek se dostavil:

Sestava I. -  Patrik (2), Martin (7), Kolja, Prochy (1), Denis, Fífa, Matěj (2)

Sestava II. – Tomáš, Kuba (1), Áňa (7), Míša, Máťa (2), Marek

 

Hřiště A

1.zápas – sestava I.        1x15      7:1

V brance byl Fífa, obrana Denis a Prochy, záloha+útok Martin, Matěj, Kolja, střídačka Patrik.  Moc „galantní“ jsme nebyli a v prvních 5ti minutách jsme dali dívkám 5 branek. 4x skóroval Martin, potom se trefil Prochy. Fífa se vysouval z branky do pole a plnil roli 6tého hráče. To se nám trochu vymstilo, protože jsme v 7mé min. dostali branku. Neúspěšnou kombinaci v obraně sparťanské dívky potrestaly. Hned z protiútoku se opět trefil Martin a v 10min, z rohu, míč do branky dotlačil Patrik.  Pravidelně jsme střídali jednoho hráče a postupně si téměř všichni vyzkoušeli jiné posty. Všichni hráli úžasně.

Branky: Martin 5, Prochy, Patrik

 

2.zápas – sestava II.       1x20      7:2

V brance byl Míša, obrana Tomáš a Máťa, záloha + útok Kuba, Áňa, Marek. Prvních 6min. to byla hra na jednu branku. Obrana vypomáhala v útočné činnosti a na hře to bylo znát. 3min. Kuba, 4.min Aneta, 5.min Máťa, 6.min Áňa – stav 4 : 0. Změnili jsme rozestavění hráčů, obrana si zkusila útok a obráceně. V 9 a 10.min jsme v obranné činnosti nebyli důrazní 4 : 1 a poté lob z půlky hřiště šel nad hlavou Míši přesně do brány 4 : 2. Vrátili jsme se do základního postavení, nechtěli jsme riskovat a to se vyplatili. 13.min Máťa – 5:2, 17 a 18min. Aneta 7 : 2.

Branky: Kuba,Aneta 4, Máťa 2

 

3.zápas – sestava II.       1x15      2:3

V brance byl Kuba, obrana Míša, Tomáš, záloha + útok Máťa, Aneta, Marek. V tomto zápase bylo znát, že na některých pozicích naši borci začínají a nevynucené chyby nás stály 3 branky, vč. penalty. Trochu vázla kombinace a tak jsme se snažili prosazovat individuálně, ale to není ta správná cesta.  Nic se však neděje, všichni musí zkoušet jiná místa.

Branky: Aneta 2

 

Hřiště B

1.zápas – sestava II.        1x15      1:1

Do branky se postavil Míša, v obraně hrál Máťa s Tomášem, v záloze Anetka s Kubou a v útoku Marek. Hráli jsme bez střídání a proti houževnatému soupeři jsme se prosazovali jen velmi těžce. Nakonec se trefila obě mužstva, nejprve se domácí Sparta ujala vedení, aby v závěru poločasu srovnala Anetka na 1:1. Remíza odpovídala poměru sil na hřišti...

Branka : 13´ Aneta - 9´

 

2.zápas – sestava I.       1x20      4:2

Prohodili jsme se a ta hřišti B nastoupil do branky Kolja. Ostatní hráči se pravidelně střídali a všichni si vyzkoušeli různé posty. Snažili jsme se kombinovat, hrát po zemi. Soupeř se nažil nám tuto hru znepříjemňovat, ale naši hráči si s tím poradili na jedničku.

Branky : 5´Martin, 14´Matěj (as. Martin), 15´ Matěj, 17´Martin (as. Matěj) - 3´, 4´

 

3.zápas – sestava I.       1x15      1:4

Poslední třetina už byla více v režii domácích a na našich klukách byla znát únava z náročného soustředění. Nakonec jme na tomto hřišti v celkovém součtu prohráli, ale utkání splnilo účel a to je hlavní...

Branky : Patrik (as. Martin) - 1´, 3´, 7´, 14´

 

Penalty : 5:4 (proměnili Martin, Tomáš, Fífa, Denis, Matěj)

 

Zhodnocení  : Všechny naše borce chválíme, ti co mají za sebou soustředění a v nohách turnaj v Žatci se pomalu dostávají do mistrovského zatížení, ostatní prokázali, že přes prázdniny nic nezapoměli. Ti další, co se k našemu týmu teprve připojí, určitě makají mimo tým, aby mohli do „rozjetého vlaku“ naskočit bez větších problémů.

 

RODIČŮM DĚKUJEME ZA SPOLUPRÁCI

 

Tým ČAFC Praha (DK, MP, PH)

Zpět