MLPř. – turnaj 21. 11. 2010 v Říčanech

23.11.2010 22:47

MLPř. – turnaj 21. 11. 2010 v Říčanech

 

Na turnaj jsme jeli s vědomím, že to je turnaj mladší přípravky a tudíž tam budou i o rok starší hráči. To se také potvrdilo a bohužel ( ? nebo bohudík vzhledem k budoucnosti našich kluků ?)  jich bylo ve většině týmů více než dost.

Hrálo se ve dvou skupinách po 4 klasickým halovým systémem 4+1. Měli jsme na střídání dvě 4 + Fandu v bráně.

 

1.zápas

Junior Praha – SJM   1 : 0

-          Smolný zápas, nastřelili jsme 3x břevno a 1x tyč, měli jsme vyhrát, ale na šance se nehraje. Jak se později ukázalo, byl to náš nejlepší zápas.

 

2.zápas

SK Slavia Jesenice – SJM    3:0

-          Kluci ze Slavie byli téměř všichni o hlavu větší, většina 2002, k ničemu nás nepustili. Do finále Slavia nepostoupila jen o prohrané penalty a nakonec skončili třetí.

 

3.zápas

Union Vršovice – SJM   3:0

-          To samé jako Slavie, přetlačili nás na míči, lépe si přihrávali, Kuba Šinágl se sice dostal do nadějného  brejku, ale i přes jeho dobrou a tvrdou střelu jejich gólman ji dokázal vyrazit na roh. Union nakonec celý turnaj vyhrál.

 

4.zápas

JM Chodov – SJM  5:1

-          Tento zápas byl zpočátku dost vyrovnaný. Chodov se sice ujal vedení, ale po chvíli se nám podařilo vyrovnat. Tonda přihrál Ondrovi který si naběhl do volného prostoru před bránu a srovnal na 1:1. Bohužel to ale bylo z naší strany všechno. Kluci zřejmě z uspokojení z vyrovnání ztratili koncentraci a několik rychlých gólů znamenalo naši nejvyšší prohru v turnaji.

 

5.zápas

Votice – SJM  2:0

-          Tak tenhle zápas jsme měli zvládnout líp, Votice byl totiž jediný tým, který byl věkově srovnatelný s naším. Bohužel 2 šťastné góly Votic znamenaly pátou prohru a tím pádem i 8. místo v turnaji.

 

Sestava:

Fanda – Tonda, Ondra, Altík, Honza – Lukášek, Kuba Š., Kuba S., Míša

 

Branky: Ondra

Asistence: Tonda

 

Co říci závěrem.

Všichni kluci se snažili, makali a zaslouží pochvalu - nikdo nic nevzdával předem, ale  na ty starší prostě nemáme. Kluci přesto předvedli několik dobrých akcí a ukázali bojovnost a odvahu i když bojovali o míč s protihráčem kterému byli po ramena. Ale co, nic se neděje, makáme dál a příště to bude lepší.

 

r.k.

 

Zpět