MINI 2004 - TURNAJ Běchovice 12.2.2011

14.02.2011 18:27

TURNAJ  Běchovice   12.2.2011

 

Dnes jsme se zúčastnili halového turnaje  v Běchovicích .

Zdejší prostředí nám celkem vyhovuje a je tady vždy bezva atmosféra a výborná organizace .

I když je naše marodka opravdu veliká , sehráli jsme vcelku vydařený turnaj . Měli jsme i trochu smůlu , ale celkové třetí místo je určitě dobrým výsledkem . Určitě největším úspěchem na dnešním turnaji byla bezbranková remíza s kluky z Benešova 0 : 0. Tento tým je pro nás zakletý a tak jsme měli určitě velikou radost z remízy . Trošku se smůlou jsme prohráli s domácími Sršni , kteří rozhodli zápas jen pár vteřin před koncem a to Jirka s Rájíkem několikrát orazítkovali tyč soupeře 1 : 2 . No nedá se nic dělat , fotbal je na góly a i kluci s Horních Měcholup nás poslali do kolen v posledních vteřinách 1 : 2 . A přitom jsme my měli větší šance a zase tři nastřelené tyče od našich výborně hrajících záložníků . Jinak jsme ale odváděli velice dobrou práci na všech postech . Kluci hráli velice disciplinovaně a s velikým nasazením . A tak jsme hned v prvním zápase porazili Kbely 5 : 1 a ve čtvrtém zápase Kyje 3 : 0 . Práci posledního dnes zastával velmi dobře a důsledně Venda a potom jsme na tomto postu vyzkoušeli Fílu Filingera . Zvládl to výborně a turnaj dnes dohrál i se zraněním , když po tvrdém zásahu míčem do obličeje měl trošku prokouslý jazyk . Fíla je ale tvrďák a tak bolest statečně přehrál a podržel celý tým . Výborně zahrál Rájík , kterému post záložníka sedí jak ušitý . Hrál dobře pozičně a podařilo se mu i několik parádních přihrávek .

Tadeáš se dnes také blýskl několika podařenými kousky a vyzkoušel si hru v záloze i útoku . Hru si vyloženě užíval a určitě byl pro nás velikým přínosem . Sebík se dnes taky velmi snažil . Hrál důsledně a díky své bojovnosti se určitě neztratil mezi ostatními . Dalším stále se lepšícím byl dnes Fíla N. I když v týdnu netrénoval , na hřišti to nebylo znát . Bojoval , neschovával se a předváděl perfektní výkon a spolupráci s ostatními . Zahrál dobře v záloze i v útoku a nenechal jediný balón bez boje . Velikou oporou pro náš tým je Tom B. Jeho stále se lepšící výkony nám zachraňují výsledky a vítězství . Dnes pochytal několik tutovek a soupeřům důsledně ničil nervy . Nakonec mi zbývá Jirka . Stává se tradicí , že na hřišti nechává duši a když se prohraje , tak odchází ze slzičkami v očích . O to víc Jirka maká , snaží se a z hřiště odchází vyšťavenej na doraz a dnes spolu z Rájíkem byly základem týmu a výbornou záložní dvojkou a Jirka tvořil hru celého týmu . Bojoval , rozdával přihrávky a dával góly . Pravdou je , že kdyby se dnes vyhrávalo za tyčky , tak jsme byli první , protože jich kluci nastříleli snad dvacet . I tak jsme ale předvedli velmi dobrý a pohledný fotbal . Všichni jsme se dobře bavili a proto jsme tam přece jeli .

 

Sestava : Tom Bojadziev , Jiřík Novák , Rájík Ketner , Sebík Gabriel , Fíla Filinger , Váša Frýba , Táďa Skalický , Fíla Novák

 

Branky : Jiřík 4 , Rájík 1 , Sebík 1 , Táďa 2 , Fíla Novák 2

 

Kluci – všem dnes ještě jednou moc děkuji a všechny chválím . Výborně jste hráli a vzorně jste se chovali . Jste vážně správní sportovci . Hrajete čestně , umíte se omluvit a soupeřům podat ruku a to jak jsme viděli není všude úplně obvyklé .

 

 

Díky všem !!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

Foto z turnaje na :  rajče.net   sjm2004

 

Zpět