Kolovraty 23.3.2011

24.03.2011 07:24

Kolovraty 23.3.2011

 

Dnes jsme sehráli přátelské utkání s kluky z Kolovrat .

Byla to první příprava pod slunečnou oblohou a tak jsme si na denní světlo museli chvíli zvykat .

Nehráli jsme žádné důležité utkání a tak jsem střídal celou čtyřku a různě klukům měnil posty .

Každý si zkusil hru v obraně , záloze i útoku aby věděli , že není žádný post lehčí nebo těžší .

Kluci celkem bojovali a snažili se ukázat co všechno už umí . Někomu se dařilo více a někomu méně . Každý to jede naplno a tak nelze moc věcí vytýkat .

Tak raději budu chválit . Aleš několikrát pěkně vytáhl míč a když zrovna dával pozor , tak dobře chytal . Fíla Helfert zlepšuje hru vzadu a stává se velkou překážkou pro útočníky . Venda je bojovník a začíná si zvykat na hru obránce . Hodně zlepšil bezhlavé odkopávání a začínají se mu dařit i občasné přihrávky . Táďa začíná odevzdávat tradiční výkony . Hraje s velikým nasazením a velikou snahou o co nejlepší přihrávky a střely . Nevychází to vždy , ale občas se zadaří . Přílišná snaha ale občas přechází do nervozity a pak se chybuje .

Kuba po dlouhé absenci má chuť a odhodlání makat nadoraz. Je na něm vidět veliká nervozita z případné chyby , což je škoda , když se mi ho dnes podařilo alespoň trochu zklidnil , hrál mnohem lépe a jistěji . Sebík je tvrďák a má velmi dobré fyzické předpoklady . Zřejmě budeme muset otřepat stud , aby mu nedřevěněly nohy a zlepšit práci s míčem . Fíla Novák jako nový útočník se v našem týmu zřejmě neztratí . Jelikož loňský rok přečkal v bráně , do role útočníka se dostal velice rychle a za těch pár zápasů několik gólů vstřelil a celkem e dokáže prosadit . Škoda je jeho občasná nerozhodnost . Fíla Filinger jako naprosto univerzální hráč je bojovník a dříč. To co dokáže oběhat a ustát je občas obdivuhodné. . Veliká škoda , že spoustu vybojovaných míčů a situací ztrácí díky velké touze dát si gól a zapomíná na spoluhráče a na přihrávky. Jirka je veliký srdcař a snaží se hrát za každou cenu co nejlépe . Bere si na sebe odpovědnost za celý tým a občas mu to brzdí nohy . Je to určitě škoda , protože jinak je jedním z pilířů týmu který odvádí velmi dobré výkony a když zrovna nechce spasit svět , tak je velikou oporou . Tom

taky dlouho abstinoval a tak dnes určitě neukázal to co doopravdy umí . Všichni víme , že je to držák týmu a umí být velmi předvídavý a ukázat se tam kde je třeba .

 

On je to velký rozdíl oproti tělocvičně , kde odkopnutý míč odražený o stěnu je dobrou přihrávkou  a venku je to velká ztráta . Tak na dnešní první venkovní vystoupení to byl opravdu dobrý výkon .

 

Pořád ale máme co trénovat . Ať je to technika nebo fyzička . Ale lepší běhat s míčem na hřišti , než si kazit oči u počítače a nějakých trapných her , které stejně nikoho nebaví J

 

Všem dnešním hráčů moc děkuji za účast a bojovnost .

 

Míla Novák

 

Zpět