Horní Měcholupy - FK SJM ..............2 : 3

16.06.2010 21:33

Každý chvilku tahal pilku.

Horní Měcholupy - FK SJM 2 : 3 ( 1 : 1 )

……….

Zase jsme o korunky lehčí. Draci Jižňáci  porazili dosud neporažené  mužstvo a  byl z toho i  „hepi míl“.

……….

Na domácí jsme hned vlítli, zatlačili je  a v 5.min se trefil Pechy, jeho střela z dálky proklouzla do sítě – 0 : 1. Super začátek. Soupeře jsme trochu zaskočili, ale domácí, v roli favorita, se rychle oklepali.  Jejich narostlý kapitán i další 2-4 hráči nám silně zatápěli, ale naše záloha podporovaná obranou pracovala dobře. Přesto ve 13.min jsme nepokryli útočníka domácích – 1 : 1.

……….

Začátek 2.půle vyšel  lépe zase nám. 1.min akce Pechyho – 1 : 2. Potom měl na noze branku i Váša a zase Pechy, ale nepovedlo se. Domácí  přidali a byl to boj  jak se patří. Obě mužstva předváděla pěkný fotbal. Naši borci dřeli na maximum. V 19.min jsme výbornou  poziční hrou ve středu hřiště získali míč. Adam si ho několikrát ťuknul s Pechym a zpětná finální přihrávka na velké vápno byla gólová – Anetka vymetla šibenici – 1 : 3. V posledních 6-ti minutách domácí využili standardní situace a střela z rohu doskákala do naší branky, 22.min  – 2 : 2.

……….

Vítězství jsme již uhájili.

……….

To co naši borci předvedli v tomto i předcházejícím zápase je až neskutečné, bojovný výkon, tah na branku, týmová spolupráce a hlad po vítězství………….vše na jedničku.

……….

Do konce sezóny nás čekají ještě 3 těžká utkání. Musíme se maximálně koncentrovat a makat. Zadarmo nám nikdo nic nedá. Každý chce vyhrát.

……….

Sestava : Martin – Tomáš, Fanda, Marek – Pepa, Áňa, Pechy – Adam, Řehy, Váša, Péťa

……….

Branky: Pechy 2, Anetka,  Asistence : Pechy

……….

Všem hráčům gratulujeme a rodičům děkujeme za pomoc, spolupráci i za Mekáče.

 

Zpět