Gordic Kačerov - FK SJM.........1 : 7

16.06.2010 21:42

Jsme na bedně.

 

Jedině výhra nám zachovává šanci být navíc druzí.

 

Gordic Kačerov – Sportovní Jižní Město                              1 : 7

 

Do posledního zápasu sezóny jsme nastupovali z již jistého  3. místa, navíc v případě naší výhry a prohry borců z Dolních Počernic, jsme měli šanci skončit druzí.

 

Do utkání jsme vlítli jak uragán a po úniku Pepana a jeho centru na nabíhající Anetku jsme již v 1.min vedli – 1 : 0. Pepa byl k nezastavení, 3.min, jasný faul – penalta – 2 : 0.  5.min opět Pepan – 3 : 0. Hru jsme měli pevně v rukou a domácí se na naší půli dostali jen ojediněle. Do poločasu se skóre již neměnilo. 3 tyče, 2 břevna, Řehy a Páťa sami před gólmanem – to všechno byly tutovky.

 

3.min - po chybném výkopu se k míči dostal Aidam – 4 : 0. 6.min pěkná akce po ose Aneta, Pepa, Aidam – 5 : 0 a  zápas byl rozhodnut. V 9.min jsme zazmatkovali v pokutovém území a domácí snížili – 1 : 5. Za půl minuty  to bylo 6 : 1 – Anetka. V 11.min opět zbytečný zmatky ve vápně a faul na domácí. Následovala penalta – střelu do středu branky Martin bez problémů chytil. Ve 20.min střelu Váši dorazil do branky Aidam – 7 : 1.

Branky : Anetka 2 , Pepa 2, Adam 3,

Asistence: Pepa 2, Váša

Sestava :   Martin – Tomáš, Fanda, Prochy – Pepa, Aneta, Pechy – Aidam, Mára, Řehy, Váša, Péťa, Páťa

 

Večer jsme měli výsledek Dolních Počernic – Sparta Krč – 4 : 0 a bylo to jasné.

 

Po tvrdé roční práci, díky kladnému přístupu a pomoci rodičů a bojovným a v některých případech (Vršovice, Měcholupy apod.) až neskutečným výkonům našich borců/kyně  jsme získali 3.místo !!!

 

VELKÁ  GRATULACE   A  DÍKY PATŘÍ VŠEM !!!!!!!!!!!!!!!

Zpět