FK SJM - Sparta Krč.............5 : 1 ( 5 : 0 )

16.06.2010 21:37

Plaveme na vítězné vlně.

 

SJM – Sparta Krč              5 : 1 ( 5 : 0 )

 

Na další mistrovský zápas k nám přijeli borci ze Sparty Krč. Náš plán byl jasný, chtěli jsme bodovat. Do konce sezóny jsme měli jen 3 zápasy a kluci z Krče nám v tabulce dýchali na záda. Podzimní zápas jsme sice vyhráli 7 : 4, ale známe sílu Krče.

Nastoupili jsme oslabeni o několik hráčů (školy v přírodě a nemoci), takže  jsme  museli trochu zamíchat vítěznou sestavou z  předcházejícího zápasu. Rozestavení hráčů jsme ale ponechali.

V brance Martin, obrana Tomáš, Prochy, Mára, záloha Pepa, Aneta, Pechy, útok Aidam. Střídačka Řehy.

Nechtěli jsme nic ponechat náhodě a úvod utkání se povedl.  Ve 3.min se trefil Tomáš – 1 : 0, v 6.min Adam  - 2 : 0. Následujících 15 min to byl boj ve středu hřiště a každé mužstvo mělo pár šancí. V 18.min jsme hosty zatlačili a trefili jsme se hned 2x – Adam 3 : 0,  Pepa 4 : 0. Na konci prvního poločasu jsme jsme vedení ještě pojistili – Pepa  5 : 0.

II.půle

Druhý poločas začal tlakem hostů, ale dobře jsme k nim přistupovali a nenechávali jim prostor pro kombinaci. Naše důrazná obrana několikrát faulovala a hosté kopali přímé kopy. Vyznamenal se Martin, který dokázal přímáky vyboxovat na rohy. Super zákroky. Hráli jsme ze zajištěné obrany, již bez větších šancí. Ve 13.min se hosté trefili – 5 : 1, ale drama jsme nepřipustili.

 

Hráčům děkujeme za poctivý přístup a velmi aktivní hru.

 

Branky : Adam 2, Pepa 2, Tomáš

 

Vzhledem k dalším zápasům naší skupiny, můžeme dvě  kola před koncem slavit jisté 3.místo !!!!!!!!!!!!!

 

Zpět