9. mistrovský zápas: SK Střešovice 1911 B : SJM – 0 : 8 (0:3)

02.11.2010 20:56

9. mistrovský zápas:  SK Střešovice 1911 B : SJM  – 0 : 8  (0:3)

  0 - 8

 

sjm2003.rajce.idnes.cz/30.10._2010_Stresovice_SJM_0_8/ - děkujeme pí.Šináglové

 

 

Vstávání kolem 6. ráno, příjezd do Střešovic ještě za tmy při teplotě kolem 0  – to je začátek našeho posledního podzimního zápasu. Při rozcvičení se přeci jen rozednívá a jinovatka pomaloučku mizí. Do začátku zápasu jsou všichni zahřátí a jde se na to. Od prvního hvizdu jsme se usadili na polovině soupeře a hned ve 3.min. Tonda přihrál Anetce a ta po přetlačované s brankářem Střešovic poprvé dostane míč do sítě domácích – vedeme 1:0. Za další 2 minutky Tonda pěkně vystřelil na bránu, brankář střelu ve svých rukavicích neudržel, ale bohužel nikdo nedorazil a míč se pomaloučku dokutálel vedle brány a kopal se jen roh. Chvíli na to vystřelil Míša těsně vedle, pak při dalším svém průniku přihrával Anetce, ale gólman míč  vytlačil na roh. Hraje se neustále na polovině domácích a je jen otázkou času, kdy se některá ze střel ujme. Po jednom z výkopů brankáře si míč zpracovala Anetka a v 11.min. vedeme 2:0. V 17.min. si vystřelil na bránu Kuba Š., ale přestřelil – jeho chvíle měla teprve přijít. I Ondra se osmělil a vystřelil v dobré pozici na bránu, ale bohužel těsně vedle. Stále se hraje na jedné polovině a snažíme se navýšit ještě do přestávky skóre. Ve 20.min se to ještě nedaří – na střílený centr od Anetky ani Ondra ani Prochy bohužel nedosáhnou. Ale ve 23.min Prochy zahrává roh a Aneta si „narazí“ o břevno a dorazí do brány – 3:0. V klidu dohrajeme poločas a jdeme se ohřát do příjemně vytopené šatny. Od domácích jsme dostali obří termosku s výborným čajem a rozhodně přišel k chuti a zahřál – děkujeme Střešovice :o))

Na začátku druhého poločasu se nám trochu vychýlila mířidla – mezi 2. a 9.min. střílela Anetka vedle, Tonda do tyče, Anetka nad, Prochy nad, Kuba Š. do tyče. Ve 12.min. Prochy vystřelil opět do tyče, ovšem tentokrát byl ve správný okamžik na správném místě Tonda a dorazil do téměř prázdné brány – 4:0. Ve druhém poločase se skvěle rozehrál Kuba Š. Jak jsem předpovídala, že Kuby chvilka přijde, tak přišla – a ne jedna. Ve 13.min. po přihrávce Tondy si pěkně zpracuje míč a za hranicí vápna přesně zamíří do šibenice. Nádherný gól a vedeme 5:0. Začíná tím naše nejgólovější část zápasu. V 15.min přihrává Řehy Anetce a ta navyšuje na 6:0. Hned v 16.min Altík přihrává Kubovi na jeho druhý gól – 7:0 a za další minutku Kuba nahrává Tondovi a ten v 17.min uzavírá skóre na 8:0. Ke konci zápasu kopeme ještě serii několika rohů, Kuba ještě také prověřuje brankáře, ale ten mu další gól už nedopřál.

 

Sestava:

2003 -  Altík, Ondra, Tonda, Lukášek, Fanda, Kuba Š.,Míša

2002 -  Prochy, Mára, Řehy

2001 – Anetka ©

 

Branky: Anetka 4, Kuba Š. 2, Tonda 2

Asistence: Tonda 2, Prochy 2, Řehy, Altík, Kuba Š.

 

Penalty proměnili: Prochy, Anetka, Míša, Altík

Fanda se v bráně zahřál a pustil jen 2 penalty a 9 jich zneškodnil

 

Tak máme podzim úspěšne za sebou. Vedeme v tabulce s plným bodovým ziskem o 5 bodů za druhým Újezdem, který ztratil body pouze s námi a za jednu bezbrankovou remízu s týmem Libuše. Nic nemáme jistého a na jaře to bude jistě ještě náročné. Proto hurá do tělocvičen a na turnaje a na jaře to dotáhnem.

Velké poděkování patří samozřejmě také rodičům za fandění, podporu a v neposlední řadě i dopravu našich malých velkých fotbalistů :o)) !!!

r.k.

 

Zpět