8. mistrovský zápas: SJM : Běchovice – 7 : 2 (3:1)

26.10.2010 20:13

 

8. mistrovský zápas:  SJM : Běchovice  – 7 : 2  (3:1)

 7 : 2 

 

 

Foto : pí. Šináglová - děkujeme - sjm2003.rajce.idnes.cz/Bechovice_na_Posepnaku_22.10.2010/

 

 

Tak nám ten podzim utekl -  poslední domácí utkání. Běchovičtí sršni k nám přijeli určitě s přáním pokazit nám naši dosavadní 100% vítěznou sérii 7 utkání bez prohry. To se ale jako prvnímu znelíbilo Márovi a svou, dnes už můžeme říci téměř klasickou střelou po odrazu z ½ hřiště zavěsil do brány a ve 2.min jsme vedli 1:0. Zřejmě jsme si začali myslet, že to půjde samo, ale ouha. V 15.min se soupeř trefil z trestňáku za naši překvapenou obranu a vyrovnal na 1:1. Nějak se nám nechtělo běhat, míč nás téměř neposlouchal a většinou po různých odkopech přistál na kopačkách soupeře. Ale sršni se nad námi asi slitovali a v 21.min. si dorazili do vlastní sítě Pechyho střelu a vedli jsme 2:1. Utkání  nadále probíhalo více ve středu hřiště a po jednom faulu na našeho hráče Anetka kopala trestňák. Bylo to daleko, kousek za půlkou a lehce stranou. Asi nikdo od soupeře nečekal, že by to někdo mohl dokopnout až do brány, ale to neznají naši Anetku. Rozběh, střela, přesně do rohu brány a v 25.min vedeme 3:1 a jdeme se na chvíli ohřát do šaten.

Trošku jsme si v šatně popovídali a druhý poločas přeci jen začal z naší strany trochu více v pohybu. Sršni nám opět pomohli a opět Pechyho střelu si nešťastně dorazili do vlastní brány – v 5.min. vedeme 4:1 a konečně se uklidňujem a začínáme hrát svoji hru. V 6.min už Pechy pomoc od soupeře nepotřeboval, vybojoval míč a uklidil ho do brány – 5:1. Anetka se chvíli na to prezentovala krásnou křižnou střelou z ostrého úhlu, bohužel kousíček vedle. Ovšem vynahradila si to v 15.min, kdy Kuba Šinágl. zahrával roh a míč poslal přesně na Anetku a ta zvyšuje už na 6:1. Z rohu se o 4 minuty později trefil i soupeř a korigoval na 6:2. Poslední slovo jsme ale měli přeci jen my. V 21.min kopal roh Prochy a Anetka uzavřela skóre na 7:2. V 23.minutě se ještě musel Fanda v bráně vytasit se super zákrokem, ale skóre se již neměnilo.

 

Tímto vítězstvím jsme si definitivně zajistili přezimování na 1.místě tabulky!!!!!

 

Sestava:

2003 -  Altík, Ondra, Tonda, Lukášek, Fanda, Kuba Š., Honzík, Kuba S.

2002 -  Prochy, Pechy, Řehy©, Mára, Kuba J.

2001 – Anetka

 

Branky: Anetka 3, vlastní 2 (střílel Pechy), Mára, Pechy

Asistence: Pechy 2(vlastní góly Sršňů) , Kuba Š., Prochy

 

Penalty proměnili: Prochy, Mára, Anetka, Lukášek, Tonda, Kuba Š., Honzík

 

Soupeři se v penaltách taky docela dařilo, ale přesto náš Fanda chytil o jednu penaltu víc než jeho protějšek.

 

Domácí zápasy máme za sebou, čeká nás ještě jeden na půdě soupeře ve Střešovicích a pak hurá na zimní turnaje a v tělocvičně se připravovat na jarní část sezony.

 

Děkujeme všem hráčům za bojovnost a rodičům za fandění a podporu.

r.k.

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                      

Zpět