6. mistrovský zápas: SJM : Řeporyje – 7 : 4 (4:2)

11.10.2010 20:28

 6. mistrovský zápas:  SJM : Řeporyje  – 7 : 4  (4:2)

7 : 4  

Tak nám to zase vyšlo, ale byly to nervy. No ale postupně. Pátek, naše další domácí utkání, krásný podzimní den plný sluníčka a soupeř podle postavení v tabulce neměl být tak náročným soupeřem jako v minulém kole Libuš. A zpočátku to snad i tak vypadalo. Ve 4. min Áňa krásnou hlavičkou, obloučkem pod břevno přímo z výkopu brankáře 1:0. I když se střídaly šance na obou stranách, naše byly přeci jen o chloupek stále nebezpečnější. V 9.min dvakrát zahrozil Prochy – jenže jednou do tyče, podruhé vedle. V 10. min ale Prochy z rohu našel přesně Anetku a bylo to 2:0. To nás zřejmě uklidnilo a přišlo první varování od soupeře – po jejich rychlé akci přes naši pomalou obranu snížil na 2:1. Ještěže máme Anetku – ve 14. min z přímáku zvýšila na 3:1 a zase nás, ovšem předčasně, uklidnila. V 16. min mohl skóre navýšit Ondra, ale jeho křížná střela z levé strany těsně minula vzdálenější tyč brány soupeře. V 17. min hosté ohrozili svého vlastního gólmana, ale za tři minutky, ve 20. min po rohu stříleli již na našeho gólmana a úspěšně – sníženo na 3:2. Bylo to stále nahoru dolů a kluci z Řeporyjí mohli několikrát vyrovnat stejně jako my navýšit naše vedení. V poslední, 25. min 1. poločasu jsme se přeci jen ještě jednou prosadili a po trestňáku Áni se odražený míč dostal někam mezi hlavu a rameno Toníka a ten jeho pohyb usměrnil k radosti všech domácích do sítě počtvrté. Hvizd rozhodčího ukončil první poločas za stavu 4:2 a relativně klidně si kluci šli na pár minut odpočinout do šaten.

Ale druhý poločas nás z klidu během 10 minut dostal – po dvou chybách v obraně v 7. a 10. min to najednou bylo 4:4 a soupeř byl na koni. Přestalo se nám dařit a rozhodně by nebylo nezasloužené, kdyby Řeporyje otočily vývoj zápasu na svou stranu. Naštěstí v 16. min ve skrumáži před bránou se nejlépe zorientoval Prochy a opět nás dostal do vedení 5:4. To nás konečně probralo a začali jsme soupeře snad poprvé v zápase výrazněji přehrávat. Měli jsme na střídání více než dvě kompletní sedmičky a tak se to stejně jako v minulém zápase koncem utkání začínalo po fyzické stránce projevovat. V 19. min trefil Pechy po pěkné akci břevno, ve 22.min místo střely nahrál Prochymu a udělal dobře – Prochy se nemýlil a bylo to 6:4. Minutku na to, ve 23. min si Pechy přeci jen toho góla dal, když mu na něj nahrála Anetka. Ufff 7:4, ale byly to nervy.

 

Sestava:

2003 -  Altík, Míša, Ondra, Tonda, Lukášek, Fanda, Kuba Š., Honzík, Kuba S.

2002 -  Prochy, Pechy, Řehy, Mára, Váša, Páťa

2001 – Anetka©

 

Branky: Anetka 3, Prochy 2, Toník, Pechy

Asistence: Prochy, Pechy, Anetka

 

Penalty proměnili: Tonda, Mára, Fanda

Fanda byl v bráně na jedničku, chytil nebo vytěsnil mimo tyče 15!!! střel a jen jedna jediná si našla cestu za jeho záda – super výkon

 

Děkujeme všem hráčům za předvedený výkon – příště méně nervů a klukům z Řeporyjí děkujeme za super zápas, který měl správný náboj.

 

r.k.

 

Zpět