3. mistrovský zápas: Újezd nad Lesy : SJM – 0 : 3 (0:3)

21.09.2010 21:34

3. mistrovský zápas:  Újezd nad Lesy : SJM – 0 : 3  (0:3)

 

V pátek odpoledne 17.9. jsme přijeli přes celou Prahu k utkání 3.kola soutěže MPŘ na hřiště SK Újezd nad Lesy. Soupeřem nám nebyl nikdo jiný než tým, který do té doby, stejně jako my,  neztratil v předchozích kolech ani bod a navíc jako jediný nedostal ani jednu branku.

 

Úvod zápasu byl celkem vyrovnaný, ale hráči z Újezda měli přeci jen o něco časteji míč na svých kopačkách. Ovšem kromě nastřeleného břevna ve 2.min se k žádné jiné vyložené šanci nedostali. Od zhruba 6. minuty se postupně hra dostávala více pod naši kontrolu. V 9. minutě jsme zahrávali rohový kop a Prochy míč „posadil“ přesně na hlavu Áni a ta nezaváhala. Krásnou hlavičkou poslala míč do sítě Újezda a vedli jsme 1:0. Než se náš soupeř stačil vzpamatovat z toho, že po 109 minutách letošního ročníku dostal gól, prokličkoval se Pechy skrz jejich obranu a v 10. minutě to bylo 2:0. V těchto chvílích jsme hru ovládali. Poslední branka padla ve 13.minutě když Prochy poslal míč před bránu a Tonda si naběhnul do toho správného prostoru tak, že dokázal míč opět nasměrovat do sítě – 3:0. Ve 20.minutě Pechy po krásném ťukesu s několika spoluhráči ještě nastřelil tyč, ale gólu jsme si již nedočkali.

 

Ve 2. poločase jsme také několikrát prověřili zadní řady Újezda, ale žádná střela se už neujala. Újezd měl dobrého brankáře, není divu, že dostává tak málo gólů. O to cenější je naše výhra.  Nutno přiznat, že domácí tým se rozhodně nechtěl smířit s první prohrou v soutěžním ročníku, ovšem naše obrana a bezchybný Řehy v bráně ubránili čisté konto. Dobrá práce kluci.

 

Sestava:

2003 -  Altík, Míša, Ondra, Tonda, Lukášek

2002 -  Prochy, Pechy, Řehy, Mára, Páťa

2001 – Áňa©

 

Branky: Áňa, Pechy, Tonda

Asistence :Prochy 2

 

Penalty proměnili: Áňa, Pechy, Mára, Lukášek, Tonda

Řehy v bráně zlikvidoval 10 penalt!

 

Děkujeme všem hráčům za předvedený výkon a rodičům za přepravu páteční zaplněnou Prahou, za diváckou kulisu a za skvělé fandění.

 

r.k.

 

 

Zpět