2003 Říčany

02.02.2011 15:56

MLPř. – turnaj 29.1.2011 v Říčanech

Po více jak 2 měsících jsme opět vyrazili na turnaj do Říčan. Marodka byla stále velká a bylo nás jen 6, tzn. jen jeden na střídání. A protože to byla opět kategorie MLPř., nedělali jsme si vzhledem k účasti hráčů r.2002 v jiných týmech velké ambice.

1.zápas

Háje SOS – SJM   1 : 0

-          Papírový favorit to s námi neměl vůbec lehké. Kluci makali a dlouho se zdálo, že zápas zvládneme na remízu. Bohužel po rohovém kopu asi minutu před koncem se soupeři podařilo vstřelit nám branku.

2.zápas

Bohnice – SJM   3:0

-          Nebylo co řešit, byli to 02 a hráli dobře. A my jsme přeci jen nehráli tak dobře jako v prvním zápase. I když jsme dlouho drželi přijatelný stav 0:1, tak ke konci jsme dostali přeci jen ještě dvě branky, tu poslední doslova v posledních vteřinách.

3.zápas

Viktorka Žižkov   SJM   2:0

-          Vypadalo to na opakování zápasu z předchozího turnaje. Tentokrát jsme zápas sice neodchodili, ale přesto jsme prohráli. První branku jsme si dali vlastní a Viktorka pak ještě jednu přidala.

4.zápas

Cholupice – SJM   2:1

-          Ve skupině jsme skončili poslední a toto byl zápas se třetím týmem druhé skupiny, který rozhodoval o tom, zda budeme hrát o 5. nebo o 7. místo. Vystřídali jsme brankáře, Kuba Šinágl byl po nemoci a už mu to moc „neběhalo“ tak šel místo Fandy do brány. A Fanda se po chvíli uvedl lobem přes brankáře a vedli jsme 1:0. Vypadalo to nadějně, ale ke konci utkání naše dvě chyby znamenaly otočení výsledku a dá se říct, že nešťastnou prohru.

5.zápas

JM Chodov – SJM   0:0, pen. 3:2

-          Poslední zápas o konečné 7.místo byl vyrovnaný. Kuba byl opět v bráně a vychytal 0. Bohužel ale ani my jsme se nedokázali prosadit a tak zápas se musel rozhodnout až penaltami. Do brány se vrátil Fanda, ale soupeř dokázal své střely lépe umísťovat a radoval se tak z vítězství.

 

Sestava a branky:

Lukášek, Altík, Tonda, Kuba, Fanda (1), Pavlík

 

Druhý turnaj v Říčanech a podruhé 8. místo. Přesto tento turnaj ukázal, že se kluci zlepšují. Chyběli nám někteří důležití hráči, ale na to se nemůžeme vymlouvat. Dokázali jsme hrát vyrovnanější zápasy proti starším a větším kluků než dříve a to je určitě pozitivní zjištění. Bohužel ke konci turnaje docházely síly a bez branek se vyhrát taky nedá.

 

Fotky na  

https://sjm2003.rajce.idnes.cz/turnaj_Ricany_29.1.2011/

 

r.k.

 

Zpět