2003-2002 Dobřichovice

02.02.2011 15:54

MLPř. – turnaj 22.1.2011 v Dobřichovicích

Tak na tenhle turnaj jsme se přihlásili s tím, že je to turnaj pouze 2003. Ovšem 2 dny před turnajem reálně hrozilo, že se budeme muset z turnaje omluvit. Marodka náš tým doslova položila. Po domluvě s pořadatelem turnaje nám bylo povoleno doplnit tým hráči z 2002. Jak se později ukázalo, náš tým nebyl zdaleka jediný.

1.zápas

Horní Měcholupy – SJM   1 : 2

-          Začátek nic moc, dostáváme gól. Pak se přeci jen kluci rozehráli a Tonda jednou po autu a jednou po dorážce z trestňáku dal dva góly. Otočili jsme zápas a dobrá nálada na klucích byla vidět.

2.zápas

Zlíchov – SJM   0:3

-          V tomto zápase  jsme byli jednoznačně lepší. Prochy kopal roh a obráncům propadl míč do vlastní brány 1:0, pak Tonda přihrál Prochymu a bylo to 2:0 a nakonec se na 3:0 trefil z voleje Páťa.

3.zápas

Viktorka Žižkov   SJM   3:0

-          Tak tady jsme předvedli, jak se dá zápas odchodit. Viktorka do tohoto zápasu nedala ani jednu branku, ale nám ho vstřelili prakticky ihned po úvodním výkopu. Kluci se z toho již nevzpamatovali a nechali si dát ještě další dva góly. Tohle se prostě vůbec nepovedlo.

4.zápas

Radotín – SJM   3:1

-     Tento zápas jsme sice odehráli o dost lépe než proti Viktorce, ale kluci z Radotína byli prostě

lepší. Když za stavu 0:2 snížil Prochy lobem na 1:2, zdálo se, že máme šanci na vyrovnání. Ale    místo toho Radotín přidal 3.gól a k ničemu nás už nepustil.

5.zápas

Vršovice – SJM   0:1

-          Pokud jsme chtěli myslet na umístění „na bedně“ , bylo potřeba tento zápas vyhrát. Vršovičtí hráli výborně, ale hlavně místy až nepřiměřeně tvrdě. Ostrým zákrokem to odnesl Prochy – hráč Vršovic dostal žlutou kartu, ale kdyby byla červená, nikdo by se asi nemohl divit. Prochy musel střídat, ale naštěstí se nejednalo o žádné vážné zranění a do příštího zápasu mohl nastoupit. Nejlepší naší odpovědí bylo, když Páťa dal svůj velice důležitý gól, který nejen znamenal naše vítezství 1:0, ale také reálnou šanci na stříbro či bronz.

6.zápas

Hořovicko – SJM   0:5

-          K poslednímu zápasu jsme nastoupili proti týmu, který nám neměl dělat problémy. Byli to přeci jen mladší kluci, podle vzrůstu 2003 za vydatné pomoci 2004. Celý zápas jsme kontrolovali a kluci si s chutí zastříleli. Prochy 1:0, Tonda 2:0, Ondra dorazil na 3:0 po Páťově střele, znovu Prochy dal na 4:0 a gólový účet uzavřel nezvykle hlavou Tonda na 5:0.

 

-          Pak jsme už jen čekali jako dopadnou ostatní zápasy. Věděli jsme, že máme medaili, jen nebylo jisté, jestli bude stříbrná nebo bronzová. Výsledkový účet zbývajícíh zápasů nám nakonec přisoudil 3.místo.

 

Sestava a branky:

2002 - Řehy, Prochy (5), Páťa (2), Kuba

2003 – Lukášek, Altík, Honza, Tonda (4), Ondra (1)

 

Dobrým výkonem a s pomocí hráčů z 2002 to zacinkalo. Kluci poznali, že se stále mají co učit a jaké to je, když dostanou dobrou přihrávku. Děkujeme všem zúčastněným, kluci si dobře zahráli a rodiče zafandili. Bez 2002 by ta placka asi nebyla, takže ještě jednou díky.

 

r.k.

Zpět