17. mistrovský zápas: Běchovice - SJM – 2 : 3 (2:2)

31.05.2011 21:21

17. mistrovský zápas:   Běchovice - SJM    – 2 : 3  (2:2)

Poslední mistrovský venkovní zápas s Běchovickými Sršni rozhodně nebyl snadný, ale na pohled jeden z nejlepších co se týká fotbalovosti. Bylo nás málo, jen 2 kluci na střídání a k téměř kompletnímu kádru 03 byl jen Prochy z 02 a Anetka 01. Kluci ale zřejmě pozorně sledovali finále LM mezi Barcelonou a Manchesterem a najednou nám ukázali, že si umí přihrát, že si umí naběhnout ve správném čase do správného místa apod. Zkrátka se na to dalo dívat a mnohokrát se od diváků rodičů ozval zaloužený potlesk za akci, která ani nemusela končit gólem. K dobré úrovni utkání přispívali i domácí a také se dostali v 10.min do vedení po úniku jejich největšího hráče (Vojta, č.11 – a opravdu ročník 2002) za naší obranu. Ovšem hned po minutce jsme díky Anetce, které nahrál Prochy, vyrovnali. Ve 14.min se po našem rohu nejlépe zorientovala Anetka a otáčí skóre v náš prospěch. I nadále se hrál pěkný fotbal se šancemi na obou stranách. V 21.min v nebezpečné blízkosti pokutového území fauloval Prochy a Běchovický Sršeň překopl vše co mu stálo v cestě - zeď, další obránce i Fandu a bylo vyrovnáno.

V šatně kluci dostali pochvalu jak pěkně hrají a že když budou takto pokračovat, tak nějaký ten gól tam ještě spadne. Spadnul sice jen jeden, a to v 37.min, když si Anetka dala sólo téměř přes celé hřiště, ale kluci hráli celý zápas skvěle. Nějaké  nepřesnosti se samozřejmě vždy najdou, ale to je v každém sportu a každém týmu. I mistrovská Plzeň dělá chyby ;-)

V celé sezoně 2010/2011 jsme ve venkovních zápasech jen jednou remizovali a jinak vše vyhráli. To je myslím velice dobrá vizitka naší mladší přípravky. Výkonnostní pokrok kluků je znát a nový systém, kterým se bude hrát od následující sezony (4+1, menší hřiště) by měl ještě přispět k fotbalovému růstu našich malých velkých fotbalistů J .

 

Sestava:

2003 -  Tomáš, Míša, Ondra, Tonda ©, Fanda, Kuba Š., Honzík, Lukášek

2002 -  Prochy

2001 – Anetka

 

Branky: Anetka 3

Asistence: Prochy

 

Penalty: Tonda, Luky, Prochy, Fanda, Míša

Fanda pustil jen 4 penalty a tak i zde jsme byli o 1 branku lepší

Děkujeme všem hráčům za super výkon, rodičům za fandění a v pátek 3.6. po posledním zápase se Střešovicemi to všechno na Pošepňáku oslavíme. JSME MISTŘI !!!!!!!!!!!!!!!!

r.k.

 

Zpět