15. mistrovský zápas: Řeporyje - SJM – 2 : 4 (1:3)

20.05.2011 21:38

15. mistrovský zápas:  Řeporyje  -  SJM   – 2 : 4  (1:3)

 

-

 

V pátek 13. jsme hráli další mistrovské utkání, tentokrát na hřišti v Řeporyjích. Čekalo nás opět travnaté hřiště a to nám činí téměř vždy trošku problémy.  To se opět potvrdilo a ať se nám to líbí nebo ne, zápas rozhodl jediný hráč na hřišti, tedy vlastně hráčka. Samozřejmě, že sama by nezvládla skoro nic, ale pokud se dostane do šance, většinou je úspěšná. Všechny 4 naše góly totiž obstarala Anetka tentokrát sama. Už ve 4.min po výkopu gólmana si sebrala míč a nikoho se na nic „neptala“ a otevřela skóre. V 7.min jsme zahrávali přímý kop, ale míč se před brankou choval spíš jako kulečníková koule a tak  až Aneta po několika odrazech a snahách soupeře o odkop ho dorazila do správného „otvoru“ a bylo to 0:2. V 11.min o sobě dal patřičně vědět i náš soupeř – po rohu, který jsme špatně bránili snižuje na 1:2. Soupeř měl i poté několik šancí a klidně mohl i vyrovnat. Naštěstí se tak nestalo a v 23.min si Aneta udělala sólo přes půlku hřiště a brankáři nedala opět šanci. Poločas skončil 1:3 a jak jsme se o přestávce dozvěděli, byli jsme na tom o dost lépe než naši hokejisté v Bratislavě na MS v semifinále se Švédskem.

Ve druhém poločase se vše podstatné událo v 39.min – nejprve Aneta z trestňáku zvýšila náš náskok a prakticky téměř po rozehrání soupeř koriguje na konečných 2:4.  Kluci z Řeporyjí rozhodně nebyli smířeni s tím, že by měli prohrát, neustále se snažili dobývat naši obranu, ale ta dnes fungovala velice dobře. A tak jsme v pátek 13. dopadli lépe než naši hokejisté a abychom udrželi 1.místo v tabulce, potřebujeme z posledních 3 zápasů získat als. 6 bodů. Když se to nepovede, svět se nezboří, důležitější je, že kluky a Anetu fotbal baví, že se stále zlepšují a jsou fajn parta.

 

Sestava:

2003 -  Altík, Míša, Ondra, Tonda, Fanda, Kuba Š., Honzík,

2002 -  Prochy, Pechy, Mára ©

2001 – Anetka

 

Branky: Anetka 4

Bez asistencí.

Penalty proměnili: Aneta, Tonda, Fanda, Kuba Š., Prochy, Pechy

Fanda si při penaltách opět odvedl svůj vysoký standard a pustil pouze 4 góly

Děkujeme všem hráčům za předvedený výkon  a klukům z Řeporyjí za jejich sportovní přístup k utkání. Děkujeme i panu rozhodčímu, který do Řeporyjí spěchal až z Plzně.

r.k.

 

Zpět