13. mistrovský zápas - Zlíchov : SJM – 0 : 4 (0:2)

05.05.2011 21:10

13. mistrovský zápas  -   Zlíchov :  SJM   0 : 4  (0:2)

 

V pátek 29.4.  jsme cestovali  (někteří s malými či většími zajížďkami a oklikami přes jiné hřiště) na Zlíchov. Začátek zápasu byl zřejmě poznamenán teplým počasím a cestováním, protože jsme se tak nějak nemohli rozjet. Hrálo se převážně ve středu hřiště a ani jeden tým si téměř nebyl schopen přihrát víc jak dvakrát po sobě. Až v 10.minutě Aneta  využila chyby gólmana při odkopu a otevřela skóre. Za další minutku kopala Anetka z levé strany přímák a lehkou tečí Tonda střelu umístil do brány podruhé – 2:0 a to bylo za 1.poločas všechno. Zlíchov se rozhodně nevzdával, bojovali, měli i slibné akce a šance, ale když to nezlikvidovala naše obrana, tak si s tím poradil Fanda.

Druhý poločas začal podobně jako první - ospale. V 31.minutě všechny přeci jen probrala Anetka, když si dala menší sólo  a zvýšila na 3:0. Dá se říci, že o vítězi bylo po tomto gólu rozhodnuto, protože akce soupeře jsme likvidovali téměř v zárodku. Minulá utkání nás ovšem přesvědčila, že o vítězství musíme bojovat do poslední minuty a naštěstí jsme bojovali. Ondra poslal do uličky krásnou přihrávku na Pechyho, ale ten těsně minul bránu. Mezi diváky to jen zahučelo a akce sklidila zasloužený potlesk. Potlesk tentokrát s gólovou tečkou si v 42.minutě vysloužil i Kuba Šinágl, který po přihrávce Anety krásným lobem přehodil brankáře Zlíchova a míč zapadl přesně pod břevno. Nad hřištěm se stahovala mračna a jen co rozhodčí ukončil utkání za stavu 4:0 pro nás a my zaběhli do šaten, spustil se déšť, vítr, bouřka a značně se ochladilo – prostě Aprílové počasí, ale to už nám naštěstí nevadilo.

Konečně zase zápas o kterém se dá říci, že se vedl v tom správném fotbalovém duchu. Kluci ze Zlíchova i když prohrávali, tak hráli velice slušně a ani ze strany rodičů či trenérů nebylo slyšet žádné navádění či hecování k nesportovním činům. Po předchozích zkušenostech (Cholupice, Libuš) se dá říci jediné – díky Zlíchove!

 

Sestava:

2003 -  Altík, Ondra, Tonda, Lukášek, Fanda, Kuba Š., Honza, Pavel, Míša

2002 -  Prochy, Pechy©, Kuba J., Patrik

2001 – Anetka

 

Branky:  Anetka 2, Tonda, Kuba Š.

 

Penalty proměnili: Anetka, Tonda, Kuba J.

Fanda pustil jen dvě penalty, skvělý výkon.

 

Fotky jsou jako vždy díky naší dvorní fotografce Janě Šináglové na:  https://sjm2003.rajce.idnes.cz/

 

Díky všem za účast, fandění, cestování a podporu našich malých velkých fotbalistů.

 

r.k.

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                      

 

Zpět