1.mistrovský zápas TJ Chodov : SJM - 1 : 7 (0 : 5)

06.09.2010 21:29

1.mistrovský zápas TJ Chodov : SJM  - 1 : 7  (0 : 5)

 

 Fotogalerie Řehy :

prochyman.rajce.idnes.cz/Chodov_-_Sportovni_Jizni_Mesto_................_1_7/

Fotogalerie Renata :

sjm2003.rajce.idnes.cz/1.kolo_TJ_Chodov_-_SJM/

V neděli 5.9. jsme odehráli první mistrovské utkání této sezony v kategorii mladší přípravky. Hrálo se 2x25 minut. Hned od počátku jsme soupeře znáčkli na jejich polovině a Toník, Prochy a Pechy několika akcemi a střelami prověřili obranu a brankáře soupeře. V 5.min už ovšem po přihrávce Pechyho nezaváhala Áňa 1:0. Za další dvě minuty málem potrestal Řehy špatné vyběhnutí gólmana domácích, ale přestřelil. Prakticky po rozehrání Mára zachytil rozehrávku soupeře a v 7. minutě to bylo  2:0. Na chvilku jsme se uklidnili, co se týká gólů, ale stále jsme soupeře k ničemu nepouštěli a trvale jsme byli usazeni na jejich polovině. Toník dal břevno, Pechy po dobré akci nastřelil gólmana, Áňa přestřelila. A pak se nám rozstřílel Pechy. Ve 13., 15. a 21. min dal krásné góly a první hattrick sezony byl na světě – 5:0. O utkání bylo téměř rozhodnuto. Ve 24.min si poprvé sáhl na míč taky náš Fanda v bráně po trestňáku domácích. S lehkou střelou si ovšem bez problémů poradil. Ke konci prvního poločasu měl ještě tutovku Ondra, ale bohužel jak jeho zvykem, slabou střelu namířil přímo do rukou gólmana.

Do druhého poločasu jsme nastoupili  bez Anetky, kterou bolela záda naražená při rozcvičování. Domácí začali výrazně lépe než v úvodu a měli pár slibných akcí, které ovšem bravurně likvidoval v obraně Mára s přispěním dalších obránců. Šance se střídali na obou stranách a více se také bojovalo ve středu hřiště. V 15.min 2.pol jsme se opět brankově prosadili – Prochy 6:0 a hned za minutku Pechy přidal svou 4. branku a bylo to 7:0. Ve 20.minutě měl soupeř do té doby největší šanci zápasu, ale brankář společně s obránci závar před naší brankou nakonec vyřešili. Ve 24.min. přeci jen domácí zaznamenali čestný úspěch a po našem nedorozumění se dostali za naši obranu a snížili na konečných 7:1.

 

Sestava: 2003 - Altík (C) , Míša, Honza, Ondra, Kuba Š., Fanda, Toník,  2002 – Pechy, Páťa, Prochy, Řehy, Mára a 2001 – Anetka

 

Branky: Pechy 4, Áňa, Mára, Prochy

Penatly proměnili: Pechy, Honza, Páťa, Toník, Ondra, Prochy, Kuba

Fanda pustil jen 3 penalty.

Děkujeme všem hráčům za předvedený výkon a rodičům za diváckou kulisu a skvělé fandění.

r.k.

   

 

Zpět